Pouze tento týden sleva až 80% na e-learning týkající se Kotlinu
Využij akce až 80% zdarma při nákupu e-learningu. Více informací .
Kotlin week
Avatar
Daniel Vítek
Tým ITnetwork
Avatar
Daniel Vítek:24.8.2013 8:52

Zdravím,
Zkoušel jsem podle tutoriálů na devbooku OOP a ten MVC redakční (ten jsem spíš jen četl), ale zjistil jsem, že mi to nebere ty zkrácený tagy <? ?> a <?= ?>.
Nejspíš to bude zakázané někde na hostingu, tak se chci zeptat - dá se to nějak povolit ? Tuším, že je na to ini_set() (nebo nějak tak), ale víc nevím.
Ano, Google jsem zkoušel.

Odpovědět
24.8.2013 8:52
Na síti působím už pěknou řádku let. Pokud budeš něco potřebovat, písni mi, pokusím se ti poradit :)
Avatar
coderex213
Člen
Avatar
coderex213:24.8.2013 8:59

Jaký hosting pouzivas?

 
Nahoru Odpovědět
24.8.2013 8:59
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Daniel Vítek
Kit:24.8.2013 9:27

Možná se to dá nastavit v .htaccess , ale vzhledem k tomu, že v každém PHP souboru mám <?php pouze jednou a ještě automaticky, považuji nějaké zkracování za zbytečné.

Nahoru Odpovědět
24.8.2013 9:27
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
Neaktivní uživatel:24.8.2013 9:28

Jestli je to na Apache, pak jednoduše změň v php.ini "short_open_tag" na "On". Jestli na hostingu: s ini moc nepracuju, takže nevím, jak to změnit, ale určitě to půjde. Nebo se s nimi zkontaktuj, třeba ti to povolí. :)

Nahoru Odpovědět
24.8.2013 9:28
Neaktivní uživatelský účet
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Neaktivní uživatel
Kit:24.8.2013 9:38

Tak jsem v Googlu zkombinoval naše rady a dostal jsem tohle:

http://stackoverflow.com/…ache-php-5-3

Nahoru Odpovědět
24.8.2013 9:38
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
matesax:24.8.2013 10:33

A jaký to má smysl?

 
Nahoru Odpovědět
24.8.2013 10:33
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na matesax
Kit:24.8.2013 10:38

Už jsem psal, že žádný.

Nahoru Odpovědět
24.8.2013 10:38
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 7 zpráv z 7.