Diskuze: Přihlášení na jinou stránku přes url

PHP PHP Přihlášení na jinou stránku přes url American English version English version

Aktivity (1)
Avatar
Vojtěch Vosáhlo:21.12.2014 18:09

Ahoj,
chtěl bych se zeptat jestli a jak je možné se přes url přihlásit na nějakou webovou stánku, konkrétně "vyplnit" přes url přihlašovací formulář na http://battlelog.battlefield.com/bf3/gate/ a přihlásit se.
Předem díky.

 
Odpovědět 21.12.2014 18:09
Avatar
Odpovídá na Vojtěch Vosáhlo
Denis Homolík (Alfonz):21.12.2014 18:19

Pokud používá pro odesílání jména a hesla metodu GET, tak ano, ale to se nepoužívá. Jméno a heslo se odesílá přes POST, takže to nejde.

Nahoru Odpovědět 21.12.2014 18:19
Vše je možné, dokud si to myslíte!
Avatar
Dominik Klapuch:22.12.2014 2:27

Přes URL se nepřihlásíš, ale lze si vytvořit vlastní formulář někde na free hostingu a poté se stejnýma hodnotami jako má daný formulář zaslat POST požadavek na action https://battlelog.battlefield.com:443/bf3/gate/login/

Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
Nahoru Odpovědět  +1 22.12.2014 2:27
Kód a data patří k sobě.
Avatar
Odpovídá na Dominik Klapuch
Vojtěch Vosáhlo:23.12.2014 15:18

Díky, tohle asi využiju.

 
Nahoru Odpovědět 23.12.2014 15:18
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.