Využij akce až 30 % zdarma při nákupu e-learningu. Více informací. Zároveň je tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET
Hledáme nového kolegu do redakce - 100% home office, 100% flexibilní pracovní doba. Více informací.
Avatar

Člen
Avatar
:6.3.2013 15:27

Zdravím, proč mi to nejede?
 Fatal error: Uncaught exception 'PDOException' with message 'SQLSTATE[28000] [1045] Access denied for user 'bestletsplay­ers='@'srv51.en­dora.cz' (using password: YES)' in /home/users/maj­kvasicek/bestlet­splayers.eu/sub/new/mo­dely/DB.php:25 Stack trace: #0 /home/users/maj­kvasicek/bestlet­splayers.eu/sub/new/mo­dely/DB.php(25): PDO->__construct('mys­ql:sql5.endo.­..', 'bestletsplay­ers...', 'mojeheslo=v...', Array) #1 /home/users/maj­kvasicek/bestlet­splayers.eu/sub/new/in­dex.php(40): DB::pripoj('sql5­.endora.cz', 'bestletsplayers', 'mojeheslo', 'bestletsplayers') #2 {main} thrown in /home/users/maj­kvasicek/bestlet­splayers.eu/sub/new/mo­dely/DB.php on line 25

 
Odpovědět
6.3.2013 15:27
Avatar

Člen
Avatar
Odpovídá na
:6.3.2013 15:32

Ou, špatný díl :D Má to být u toho posledního :)

 
Nahoru Odpovědět
6.3.2013 15:32
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na
Kit:6.3.2013 15:43

Asi máš chybně přihlašovací údaje nebo vůbec nemáš aktivovanou databázi.

Nahoru Odpovědět
6.3.2013 15:43
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar

Člen
Avatar
Odpovídá na Kit
:6.3.2013 15:49

Tak jsem si trochu hrál, všude to bylo jinak. Už je tam ten error kratší :)
http://www.new.bestletsplayers.eu Kdyžtak koukni a napiš, co dělám teď špatně ;)

 
Nahoru Odpovědět
6.3.2013 15:49
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na
Kit:6.3.2013 15:59

Tak nevím, máš tam

PDO->__construct('sql5.endora.cz=...', 'bestletsplayers...', 'vasicekmichal=v...', Array)

a mělo by tam být

PDO->__construct('mysql:dbname=bestletsplayers...;host=sql5.endora.cz', 'user', 'password', Array)
Nahoru Odpovědět
6.3.2013 15:59
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar

Člen
Avatar
:6.3.2013 16:07

Ok, částečně vyřešeno...
Parse error: syntax error, unexpected ')', expecting '(' in /home/users/maj­kvasicek/bestlet­splayers.eu/sub/new/in­dex.php on line 40

A na lajně 40:
DB::pripoj('myq­l:dbname=bestlet­splayers;host=sql5­.endora.cz', 'bestletsplayers', 'mojeheslo', Array);

Editováno 6.3.2013 16:10
 
Nahoru Odpovědět
6.3.2013 16:07
Avatar

Člen
Avatar
Odpovídá na Kit
:6.3.2013 16:10

Ok, částečně vyřešeno...
Parse error: syntax error, unexpected ')', expecting '(' in /home/users/maj­kvasicek/bestlet­splayers.eu/sub/new/in­dex.php on line 40

A na lajně 40:
DB::pripoj('mys­ql:dbname=bes­tletsplayers;hos­t=sql5.endora­.cz', 'bestletsplayers', 'mojeheslo', Array);

 
Nahoru Odpovědět
6.3.2013 16:10
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na
Kit:6.3.2013 16:11

A co tam máš místo toho slova "Array"? Patří tam pole s parametry.

Nahoru Odpovědět
6.3.2013 16:11
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar

Člen
Avatar
Odpovídá na Kit
:6.3.2013 16:14

Aha, už vidím, špatně uloženo. Ve zdrojáku je napsáno Array :D

 
Nahoru Odpovědět
6.3.2013 16:14
Avatar

Člen
Avatar
Odpovídá na Kit
:6.3.2013 16:23

Tak si s tím nevím rady...
Parse error: syntax error, unexpected 'Array' (T_ARRAY) in C:\xampp\htdoc­s\index.php on line 40
Jaké parametry tam dát?

 
Nahoru Odpovědět
6.3.2013 16:23
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na
Kit:6.3.2013 16:31

Tak tam ten čtvrtý parametr nedávej vůbec, když ani nevíš, kvůli čemu tam je.

Nahoru Odpovědět
6.3.2013 16:31
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar

Člen
Avatar
Odpovídá na Kit
:6.3.2013 16:42

Ještě lepší:
Warning: Missing argument 4 for DB::pripoj(), called in C:\xampp\htdoc­s\index.php on line 40 and defined in C:\xampp\htdoc­s\modely\DB.php on line 18

Fatal error: Uncaught exception 'PDOException' with message 'could not find driver' in C:\xampp\htdoc­s\modely\DB.php:25 Stack trace: #0 C:\xampp\htdoc­s\modely\DB.php(25): PDO->__construct('sql5­.endora.cz=..­.', 'bestletsplay­ers...', 'mojeheslo=v...', Array) #1 C:\xampp\htdoc­s\index.php(40): DB::pripoj('mys­ql:dbname=be.­..', 'bestletsplayers', 'mojeheslo') #2 {main} thrown in C:\xampp\htdoc­s\modely\DB.php on line 25

 
Nahoru Odpovědět
6.3.2013 16:42
Avatar

Člen
Avatar
Odpovídá na
:6.3.2013 16:44

Tak změna:
Parse error: syntax error, unexpected ')' in C:\xampp\htdoc­s\index.php on line 40

 
Nahoru Odpovědět
6.3.2013 16:44
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na
Kit:6.3.2013 16:46

DB::pripoj() neznám. Myslel jsem, že to vyhodíš z konstruktoru PDO nebo že mu dáš správné pole. Samotné slovo "Array" tam zcela jistě nepatří.

Nahoru Odpovědět
6.3.2013 16:46
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar

Člen
Avatar
Odpovídá na Kit
:6.3.2013 16:48

Ach jo :(
Mohl by jsi mi to upravit na funkční?
DB::Pripoj('mys­ql:dbname=bes­tletsplayers, host=sql5.endo­ra.cz', 'bestletsplayers', 'mojeheslo',);

 
Nahoru Odpovědět
6.3.2013 16:48
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na
Kit:6.3.2013 16:49

Proč bych měl za tebe doplňovat všechny chybějící závorky, když nevidím tvůj skript?

Nahoru Odpovědět
6.3.2013 16:49
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar

Člen
Avatar
Odpovídá na Kit
:6.3.2013 16:50

A kde mi chybí závorky?

 
Nahoru Odpovědět
6.3.2013 16:50
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na
David Čápka:6.3.2013 19:38

Pokud vím, tak je to přeci ke stažení, stačí si tam změnit jméno a heslo a nahrát to na příslušný hosting.

Nahoru Odpovědět
6.3.2013 19:38
Jsem moc rád, že jsi na síti, a přeji ti top IT kariéru, ať jako zaměstnanec nebo podnikatel. Máš na to! :)
Avatar

Člen
Avatar
:6.3.2013 19:47

A to právě dělám od té doby co to nejde... Ale už jsem to vyřešil, nedávám tám sql5.endora.cz ale localhost :)
Jen mi to pořád háže E500 :(

 
Nahoru Odpovědět
6.3.2013 19:47
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na
David Čápka:6.3.2013 20:54

Co tu je ke stažení by mělo fungovat.

Nahoru Odpovědět
6.3.2013 20:54
Jsem moc rád, že jsi na síti, a přeji ti top IT kariéru, ať jako zaměstnanec nebo podnikatel. Máš na to! :)
Avatar

Člen
Avatar
Odpovídá na David Čápka
:7.3.2013 6:56

A už funguje, jen to z neznámého důvodu nebralo server sql5.endora.cz ale chce to vzít jen localhost.

 
Nahoru Odpovědět
7.3.2013 6:56
Avatar
Petr Nymsa
Redaktor
Avatar
Odpovídá na
Petr Nymsa:10.4.2013 21:20

Sice to je příspěvek staršího data, ale odpovím ti na problém. Na Endoře se píše, že k databázím se máš připojovat přes localhost ;)

Nahoru Odpovědět
10.4.2013 21:20
Pokrok nezastavíš, neusni a jdi s ním vpřed
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 22 zpráv z 22.