Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.
Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C a C++. Zároveň využij akce až 80 % zdarma při nákupu e-learningu - více informací.
discount week 80 + hiring

Diskuze: problém s IDE

Aktivity
Avatar
Ondřej Langr (andysekcze):18.9.2015 15:04

Zdarec,
řeším zásadní problém. Dlouho jsem nevyvíjel, a hned co otevřu Eclipse (dělá to i PHPStorm) a otevřu jakkoliv soubor, tak mi nejdou napsat složené závorky(konkrétně { ), znak } napsat jde. Ale když { vložím pomocí ctrl + v tak vše normálně funguje. Nevíte někdo kde je chyba?

Editováno 18.9.2015 15:06
Odpovědět
18.9.2015 15:04
I have a charger. I have Note 7. Umh I haven't Note7.
Avatar
Patrik Smělý
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Ondřej Langr (andysekcze)
Patrik Smělý:18.9.2015 15:13

Ahoj, David Jančík to dříve nějak vyřešil v phpstormu, nějakou lepší cestou, já jsem si to nastavil tak že jsem šel do nastavení a přesněji do Keymap tam jsem si našel bind na {, }, #, &, atd a odstranil jej. Asi to není úplně nejlepší řešení, ale funguje to :D.

 
Nahoru Odpovědět
18.9.2015 15:13
Avatar
Odpovídá na Patrik Smělý
Ondřej Langr (andysekcze):18.9.2015 15:14

to jsem už zkoušel, jsem slepej nebo to tam není :P

Nahoru Odpovědět
18.9.2015 15:14
I have a charger. I have Note 7. Umh I haven't Note7.
Avatar
Patrik Smělý
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Ondřej Langr (andysekcze)
Patrik Smělý:18.9.2015 15:19

Je, ale musíš v phpstormu (v nastavení keymap) kliknout na tu lupičku vedle inputu na hledání a klikneš na ten input a zmáčkneš například.

ctrl + alt + b
Editováno 18.9.2015 15:21
 
Nahoru Odpovědět
18.9.2015 15:19
Avatar
Nahoru Odpovědět
18.9.2015 15:22
I have a charger. I have Note 7. Umh I haven't Note7.
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Patrik Smělý
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Ondřej Langr (andysekcze)
Patrik Smělý:18.9.2015 15:24

Hm, v tom případě jsi to už musel smazat, nebo nevím :D. Vím jen že jsem tento problém řešil a vyřešil jsem ho tak jak jsem psal, no zkus tam dát jen N do té "lupičky". Něco si matně pamatuji že mi to taky nechtělo hledat, ale nějak jsem to později našel :O.

 
Nahoru Odpovědět
18.9.2015 15:24
Avatar
Odpovídá na Patrik Smělý
Ondřej Langr (andysekcze):18.9.2015 15:30

jo už sem to našel :D ti s prominutím kokoti do dali to Bookmarks -> implementation(s)

Editováno 18.9.2015 15:30
Nahoru Odpovědět
18.9.2015 15:30
I have a charger. I have Note 7. Umh I haven't Note7.
Avatar
Petr Štechmüller
Překladatel
Avatar
Odpovídá na Ondřej Langr (andysekcze)
Petr Štechmüller:18.9.2015 15:30

Ahoj, nevim jak v Eclipse, ale v PHPStormu stačí upravit konfigurační soubor.
Konfigurák najdeš ve složce s instalací obvykle tady:

C:\Program Files (x86)\JetBrains\PhpStorm 9.0\bin\idea.properties

Na poslední řádek přidej toto:

actionSystem.force.alt.gr=true

a PHPStorm už bude fungovat správně.

Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
Nahoru Odpovědět
18.9.2015 15:30
Pokud spolu kód a komentář nekorespondují, budou patrně oba chybné
Avatar
Ondřej Langr (andysekcze):18.9.2015 15:34

dík vám :D

Nahoru Odpovědět
18.9.2015 15:34
I have a charger. I have Note 7. Umh I haven't Note7.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 9 zpráv z 9.