Válí se ti projekty v šuplíku? Dostaň je mezi lidi a získej cool tričko a body na profi IT kurzy v soutěži ITnetwork summer 2017!
Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)
Avatar
Jan Poláček (johny881):16.12.2013 13:42

Zdravím přátelé,

mám takovej webík, každá stránka se načítá z DB, teď bych ale potřeboval, aby se uvnitř jedné stránky změnil kousek kódu a to podle času (od 16:00 do 19:00 ukaž obrázek, jinak zobraz text), napadlo mě pouze řešení, kde bych hledal zástupný řetězec např #zmena, a přes PHP, než bych stránku zobrazil, bych dosadil podle času, co je potřeba.
Existuje nějaké ladnější řešení?

Díky

Odpovědět 16.12.2013 13:42
Instrukce na adrese 0x77104f29 odkazovala na adresu paměti 0x00000014. S pamětí nelze provést operaci: written.
Avatar
Daniel Vítek
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Jan Poláček (johny881)
Daniel Vítek:19.12.2013 13:46

Já bych to udělal přes JS - dva <divy> a podle času zobrazit buď jeden nebo druhý...

 
Nahoru Odpovědět  +2 19.12.2013 13:46
Avatar
Odpovídá na Daniel Vítek
Jan Poláček (johny881):19.12.2013 21:21

Naprosto dokonalé :) tím si zároveň vyřešil i můj druhý problém -> podle mého postupu bych musel provést reload stránky po nějakém času, abych poznal, jestli se má již načíst to druhé, takto mi stačí přes JS sledovat čas a přepínat už jen u klienta.

Nahoru Odpovědět  +1 19.12.2013 21:21
Instrukce na adrese 0x77104f29 odkazovala na adresu paměti 0x00000014. S pamětí nelze provést operaci: written.
Avatar
Snorlax
Redaktor
Avatar
Snorlax:19.12.2013 21:35

jen otázka: ty máš v db uložený celý web včetně HTML tagů?

Nahoru Odpovědět  -1 19.12.2013 21:35
Kdo chce pochopit, pochopí. Kdo dělá že chce pochopit, může pouze dělat, že pochopil...
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.