Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET
Využij akce až 80% zdarma při nákupu e-learningu. Více informací .
BF summer
Avatar
Zdeněk Pavlátka:18.1.2014 21:04

Neví někdo, proč tento kód nefunguje?

$rating = round(mysql_query("SELECT AVG(rating) FROM Rating WHERE itemid=$id",$this->connection));
Odpovědět
18.1.2014 21:04
Kolik jazyků umíš, tolikrát jsi programátor.
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Zdeněk Pavlátka
Kit:18.1.2014 21:11

Zaokrouhluješ ukazatel na výsledek.

BTW: Proč to zaokrouhluješ v PHP?

Editováno 18.1.2014 21:12
Nahoru Odpovědět
18.1.2014 21:11
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
Odpovídá na Kit
Zdeněk Pavlátka:18.1.2014 21:19

Ono to de zaokrouhlit přímo v mysql? Jak?

Nahoru Odpovědět
18.1.2014 21:19
Kolik jazyků umíš, tolikrát jsi programátor.
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Zdeněk Pavlátka
Kit:18.1.2014 21:28
SELECT ROUND(AVG(rating),0) AS roundedRating FROM Rating WHERE itemid=$id
Nahoru Odpovědět
18.1.2014 21:28
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
Odpovídá na Kit
Zdeněk Pavlátka:18.1.2014 21:32

A do php to dostanu jak? (Myslím do proměnné)

Nahoru Odpovědět
18.1.2014 21:32
Kolik jazyků umíš, tolikrát jsi programátor.
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Zdeněk Pavlátka
Kit:18.1.2014 21:41

Přece funkcí mysql_fetch_assoc()

Nahoru Odpovědět
18.1.2014 21:41
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 6 zpráv z 6.