Aktuálně: Postihly zákazy tvou profesi? Poptávka po ajťácích prudce roste, využij slevové akce 80% výuky zdarma!
Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se Pythonu
Avatar
Neaktivní uživatel:16.2.2016 15:51

Nazdar chlapi, potrebujem od vás pomoc z jedným kódom, mám naprogramovanú hlavnú stránku a pomocou php chcem pridať viac podstránky, ale nechce mi to isť, len mi preklikne stránka a nič sa nestane,

<!doctype html>
<html>
<head>
<title>First Web</title>
<meta charset="UTF-8">
<link rel="stylesheet" href="styl.css" type="text/css" />
</head>
<body background="Obrazky/posilovna.jpg">
<header>
<div id="logo"><img src="Obrazky/logo.png"></div>
<h1>O nas</h1>
</header>
<article>
              <header>
                         <h1>Toto je hlavicka</h1>
                         <nav>
                           <ul>
                                <li><a href="index.php?stranka=rady">Rady</a></li>
                          </ul>
                  </nav>
               </header>
                   <section>
                          <?php
                                if (isset($_GET['stranka']))
                                                        $stranka = $_GET['stranka'];
                                                else
                                                        $stranka = 'domu';
                                                if (preg_match('/^[a-z0-9]+$/', $stranka))
                                                {
                                                        $vlozeno = include('podstranky/' . $stranka . '.php');
                                                        if (!$vlozeno)
                                                                echo('Podstránka nenalezena');
                                                }
                                                else
                                                        echo('Neplatný parametr.');
                      ?>
                   </section>
                   <div class="cistic"></div>
</article>
<footer>
</footer>
</body>
</html>
Odpovědět
16.2.2016 15:51
Neaktivní uživatelský účet
Avatar
Lava
Člen
Avatar
Lava:16.2.2016 16:11

Kámo, Štúr plače krv, keď to vidí...

Si si istý, že existuje podstránka s daným názvom a že je k nej dobrá adresa? Malo by ti to vyhodiť nejaký warning, ak sa nepodarí includovať. Máš povolený výpis chýb?

Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
Nahoru Odpovědět
16.2.2016 16:11
Aspartám, sacharín, to je môj vitamín
Avatar
Odpovídá na Lava
Neaktivní uživatel:16.2.2016 19:57

Súbor určite existuje a cesta k nemu je tiež dobrá.

Nahoru Odpovědět
16.2.2016 19:57
Neaktivní uživatelský účet
Avatar
Neaktivní uživatel:16.2.2016 20:00

Hoci si aj stiahnem hotový program z tejto stránky tiež mi to len preklikne a nič.

Nahoru Odpovědět
16.2.2016 20:00
Neaktivní uživatelský účet
Avatar
Odpovídá na Lava
Neaktivní uživatel:16.2.2016 21:36

Ok Mego, diki už som na to prišiel :D

Nahoru Odpovědět
16.2.2016 21:36
Neaktivní uživatelský účet
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Lava
Člen
Avatar
Lava:16.2.2016 22:48

Nemal si zapnutý WAMP, hejže :D

Nahoru Odpovědět
16.2.2016 22:48
Aspartám, sacharín, to je môj vitamín
Avatar
Neaktivní uživatel:17.2.2016 17:29

Hej :D

Nahoru Odpovědět
17.2.2016 17:29
Neaktivní uživatelský účet
Avatar
mkub
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Neaktivní uživatel
mkub:17.2.2016 23:22

a hlavne si v php.ini zapni logovanie chyb a v logoch najdes tu-ktoru chybu

 
Nahoru Odpovědět
17.2.2016 23:22
Avatar
Marek Mansor Fojtl:18.2.2016 9:44

Ano asi jsem na neco prisel...mozna pises spatne adresu... /index.php?stran­ka=tvojepodstran­ka

Nahoru Odpovědět
18.2.2016 9:44
PHP
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 9 zpráv z 9.