Avatar
Honza67
Člen
Avatar
Honza67:27.12.2014 23:25

echo "<p>Odhlásit se</p>";

Tak tady v tomhle odkazu na odlogování mám někde chybu v " nebo v ' :). Kdyby jste to někdo náhodou na první pohled viděl tak dejte prosím vědět jinak se s tím nemořte . Já už mám pokusů za sebou dost a prostě nevím jak to napsat aby mi to PHPko sežralo...:(

 
Odpovědět 27.12.2014 23:25
Avatar
f4r4m1r.fm
Člen
Avatar
f4r4m1r.fm:27.12.2014 23:31

použij ' a spoj stringy .

 
Nahoru Odpovědět 27.12.2014 23:31
Avatar
Vojtěch
Člen
Avatar
Odpovídá na Honza67
Vojtěch:27.12.2014 23:31

Nemáš navíc uvozovku za href= ? A taky můžeš zkusit přidat závorky v echu.

 
Nahoru Odpovědět 27.12.2014 23:31
Avatar
Martin Konečný (pavelco1998):27.12.2014 23:34

Dávej to příště do "Vložit zdrojový kód", takhle se v tom nedá moc vyznat.

Kolidují ti tam uvozovky. Možná řešení:

echo "<p><a href='" . $_SERVER["PHP_SELF"] . "?action=_odhlasit_se'>Odhlásit se</a></p>";
echo '<p><a href="' . $_SERVER["PHP_SELF"] . '?action=_odhlasit_se">Odhlásit se</a></p>';
echo "<p><a href='{$_SERVER["PHP_SELF"]}?action=_odhlasit_se'>Odhlásit se</a></p>";

Preferuji poslední možnost.

Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
Nahoru Odpovědět  +1 27.12.2014 23:34
Go hard or go home!
Avatar
Honza67
Člen
Avatar
Odpovídá na f4r4m1r.fm
Honza67:27.12.2014 23:46

Nevím hlavně jak spojit tuhle část ?action=odhlasit_. Ten kód co jsem sem vložil není vidět celej..Bylo to moc chytrý a udělal se tady z toho odkaz.

 
Nahoru Odpovědět 27.12.2014 23:46
Avatar
f4r4m1r.fm
Člen
Avatar
Odpovídá na Martin Konečný (pavelco1998)
f4r4m1r.fm:27.12.2014 23:50

Hlavne to ještě ošetří protože snad na REMOTE_ADDR se nedá věřit ničemu :) myslím tím z pole $_SERVER

Editováno 27.12.2014 23:51
 
Nahoru Odpovědět  +1 27.12.2014 23:50
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 6 zpráv z 6.