Diskuze: spuoštění scriptu s intervalem

PHP PHP spuoštění scriptu s intervalem American English version English version

Aktivity (1)
Avatar
solta
Člen
Avatar
solta:8.7.2014 22:12

Ahoj můze nějak spouštět script sám sebe s časovým intervalem

 
Odpovědět 8.7.2014 22:12
Avatar
Odpovídá na solta
Ondřej Štorc:8.7.2014 22:17

Ahoj k tomu slouží RCON

Nahoru Odpovědět 8.7.2014 22:17
Život je příliš krátký na to, abychom bezpečně odebírali USB z počítače..
Avatar
Odpovídá na Ondřej Štorc
Michal Žůrek (misaz):8.7.2014 22:20

opravím tě, CRON (máš tam překlep)

Nahoru Odpovědět  +1 8.7.2014 22:20
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
solta
Člen
Avatar
Odpovídá na Ondřej Štorc
solta:8.7.2014 22:27

jo o CRONu vím jen jsem chtěl vědět jestli to php nějak neumí samo
diky

 
Nahoru Odpovědět 8.7.2014 22:27
Avatar
Nahoru Odpovědět  +1 8.7.2014 22:29
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 5 zpráv z 5.