Diskuze: Stahování souborů přes funkce v <button onclick="...">

PHP PHP Stahování souborů přes funkce v <button onclick="..."> American English version English version

Aktivity (1)
Avatar
50P
Člen
Avatar
50P:17.3.2016 19:52

Ahoj, potřebuju poradit ;)
Píšu si stránku, ze které si uživatel bude moci stáhnout freeappky (mé)
kód níže mi přijde velice amatérský a mám pocit, že by to mělo jít i přes funkci v PHP nebo JavaScriptu. Může mi pls někdo poradit jak?

<p>Programy ke stažení jsou zatím free ;)</p>
<h1>User Friendly Applications</h1>
<p>Program k posílání zpětné vazby uživatelů, řešení problémů, návrhy na vylepšení aplikací, návrhy na aplikace...</p>
<p id="warn">Žádné osobní údaje nejsou zneužity!</p>
<form action="files/setupUFA.exe">
<button>Stáhnout</button>
</form>
<div id="oddelovac"></div>
<h1>Vypni počítač verze 1.1</h1>
<h3>Aplkace sloužící ke hlídání času, kdy již máte začít vypínat počítač</h3>
<p>Funguje to tak, že ve zobrazeném okně kliknete na tlačítko Setup a zvolíte si čas zobrazení zprávy o vypnutí počítače. Předem upozorňuji, že tento program neslouží k přímému vypínání počítače, ale pouze k upozornění uživatele, že už je na čase, aby stroj vypnul. Může tak posloužit i rodičům ve hlídání svých potomků.</p>
<form action="files/setupVypniPocitac1.1.exe">
<button>Stáhnout</button>
</form>
<div id="oddelovac"></div>

Díky

 
Odpovědět 17.3.2016 19:52
Avatar
Honza Bittner
Redaktor
Avatar
Odpovídá na 50P
Honza Bittner:17.3.2016 20:14

Je nějaký problém vytvořit odkaz s danou adresou na soubor?

<a href="files/setupUFA.exe">Stáhnout soubor</a>
Nahoru Odpovědět  +3 17.3.2016 20:14
Student FIT ČVUT. Followuj mě na https://twitter.com/tenhobi a ptej se na https://github.com/HoBi/ama.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 2 zpráv z 2.