Využij akce až 30% zdarma při nákupu e-learningu. Více informací .
Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se Javy
discount week 30
Avatar
albertpatera
Redaktor
Avatar
albertpatera:29.1.2014 20:13

Ahoj, potřeboval bych poradit, jak nastylovat php kod.
Tady je ten kod, co potřebuju nastylovat.

echo '<div id="articles-background">
include("articles/index.php");


</div>";

problém je v tom, že bych potřeoval, aby se ten includovanej soubor vypisoval a aby se mi tam nezobrazoval jenom text

include("articles/index.php");

Tady je pro jistotu ukázka: http://bertuvweb.8u.cz/info

Díky za rady ;-)

Editováno 29.1.2014 20:14
 
Odpovědět
29.1.2014 20:13
Avatar
Odpovídá na albertpatera
Michal Žůrek - misaz:29.1.2014 20:15

vypíše se ti protože je v uvozovkách, pročti si zdejší tutoriál.

 
Nahoru Odpovědět
29.1.2014 20:15
Avatar
Uživatel sítě :29.1.2014 20:18

Předpokládám, že máte PHP flagy vypnuté, že? Pokud to voláte tak jak máte zde, tak musíte ukončit přeci volání také apostrofem ' a né uvozovkami ".

A nastylujete to klasicky přes css.

Nahoru Odpovědět
29.1.2014 20:18
Chybami se člověk učí, běžte se učit jinam!
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Odpovídá na Uživatel sítě
Uživatel sítě :29.1.2014 20:20

tedy takto asi by jste to měl míti:

echo '<div id="articles-background">';
include 'articles/index.php';
echo '</div>';
Nahoru Odpovědět
29.1.2014 20:20
Chybami se člověk učí, běžte se učit jinam!
Avatar
albertpatera
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Uživatel sítě
albertpatera:29.1.2014 20:22

děkuji, moc mi to pomohlo

 
Nahoru Odpovědět
29.1.2014 20:22
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 5 zpráv z 5.