Diskuze: T3 Framework Joomla

PHP PHP T3 Framework Joomla American English version English version

Aktivity (1)
Avatar
Test Case
Redaktor
Avatar
Test Case:27.2.2015 22:34

Hoj,

po wordpressu jsem dostál za úkol se naučit joomlu, konkrteně T3 Framework.
Máte s ním někdo zkušenosti?

Mám takový problém:
Udělal jsem si design PSD -> HTML + CSS , teď jsem se sekl s tím že nevím jak narvat pomocí T3 to svoje cssko, jelikož T3 jede pomocí LESS. Prostě jsem se v tom zamotal, v dokumentaci jen modifikují základní šablonu, ale to je pro mě zbytečně složité abych jen jak blbec od 0 ručně modifikoval základní CSS když už mám hotové.

Budu rád jestli mi někdo poradí :D

Díky

 
Odpovědět 27.2.2015 22:34
Avatar
Test Case
Redaktor
Avatar
Test Case:27.2.2015 22:39

PS: Nikdy jsem nemyslel že po mě firma bude chtít abych uměl mimo PHP ještě WP a Joomlu o_O

 
Nahoru Odpovědět 27.2.2015 22:39
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 2 zpráv z 2.