Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET. Zároveň využij akce až 50 % zdarma při nákupu e-learningu. Více informací:
Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.
Avatar
Amomym
Člen
Avatar
Amomym:3.10.2013 22:03

ahoj, chci se zeptat, jaký script je na upload a nejlépe, aby to rozeznalo jestli je to obrázek, čili jestli to má koncovku .png nebo .jpg ?

 
Odpovědět
3.10.2013 22:03
Avatar
Amomym
Člen
Avatar
Odpovídá na Amomym
Amomym:4.10.2013 14:47

Kit & David Čápka prosím pomožte mi :D

 
Nahoru Odpovědět
4.10.2013 14:47
Avatar
Odpovídá na Amomym
Michal Žůrek - misaz:4.10.2013 14:52

to ti moc nepomůže. Když někdo zamění koncovku tak ti tam může propašovat i třeba script php.

 
Nahoru Odpovědět
4.10.2013 14:52
Avatar
Amomym
Člen
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek - misaz
Amomym:4.10.2013 14:54

nebo stačí na velikost

 
Nahoru Odpovědět
4.10.2013 14:54
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Nahoru Odpovědět
4.10.2013 14:56
One of the most common causes of failure is the habit of quitting when one is overtaken by temporary defeat.
Avatar
Kit
Tvůrce
Avatar
Odpovídá na Amomym
Kit:4.10.2013 15:26

Podle přípony stejně typ souboru nerozeznáš.

Nahoru Odpovědět
4.10.2013 15:26
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
mariaanko
Člen
Avatar
mariaanko:4.10.2013 15:48

https://gist.github.com/…anko/6826184

asi 10 minut svojho casu som obetoval, ALE:

neni to univerzalne riesenie, ako je spomenute vyssie :)
musime sa spoliehat ci je to fakt jpg alebo png subor iba podla nazvu.
dalsou vecou je, ak tam bude v subore subor.jpg.png, tak to zblbne :P

paci sa ;P. pre zaciatok je to dobre :)

 
Nahoru Odpovědět
4.10.2013 15:48
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 7 zpráv z 7.