dodání ihned! nové
Black Friday je tu! Využij jedinečnou příležitost a získej až 80 % znalostí navíc zdarma! Více zde
BF
Avatar
rrepin15
Člen
Avatar
rrepin15:1.3.2017 17:41

určitě se to tu už několikrát řešilo, ale jaký je nejlepší způsob vypsat v php v utf-8 obsah složky se soubory s českými znaky?

 
Odpovědět
1.3.2017 17:41
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
solta
Člen
Avatar
Odpovídá na rrepin15
solta:1.3.2017 21:59

bude zaležet na tom v jakém kódování to máš

$dir    = '/';
$content = scandir($dir);
print_r($content);

for($i = 0; $i < count ( $content ); $i ++) {
    echo iconv("windows-1250","utf-8",$content[$i])."<br>";
}
Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
 
Nahoru Odpovědět
1.3.2017 21:59
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 2 zpráv z 2.