Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)

Diskuze: Vytvoření divu

PHP PHP Vytvoření divu American English version English version

Aktivity (1)
Avatar
Petrč Kuncil:25.2.2016 22:30

Zdarec lidi mám tkovej dotaz, potřeboval bych vytvořit div a dát mu classu a id. Pracuji totiž ve wordpressu a chtěl bych aby když přidám stránku se vytvořil div a tomu chci dat classu a id. Jsem začátečník a možná je to debilní otázka :D Předem díky za každou pomoc :)

 
Odpovědět 25.2.2016 22:30
Avatar
Jiří Gracík
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Petrč Kuncil
Jiří Gracík:26.2.2016 2:04

Pak chceš nejspíš upravit šablonu :)

Nahoru Odpovědět  +1 26.2.2016 2:04
Creating websites is awesome till you see the result in another browser ...
Avatar
 
Nahoru Odpovědět 26.2.2016 8:26
Avatar
Jiří Gracík
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Petrč Kuncil
Jiří Gracík:26.2.2016 14:29

No tak co potřebuješ vědět víc :D? Otevři si šablonu a dopiš si tam potřebné html :)

Editováno 26.2.2016 14:29
Nahoru Odpovědět  +1 26.2.2016 14:29
Creating websites is awesome till you see the result in another browser ...
Avatar
Odpovídá na Jiří Gracík
Petrč Kuncil:27.2.2016 20:34

Já ale nvm jak to udělat

 
Nahoru Odpovědět 27.2.2016 20:34
Avatar
Odpovídá na Petrč Kuncil
Martin Štěpánek (Enormyk):27.2.2016 21:57

Já s wordpressem nemám žádné zkušenosti, ale šablona bude pravděpodobně nějaké složce jako například templates.
Tu stačí otevřít v nějakém textovém editoru (nejlépe v IDE) a do HTML kódu si vložíš potřebný div. :-)

Nahoru Odpovědět 27.2.2016 21:57
Nesnáším, když někdo u if nepoužívá {}, byť se jedná o jeden řádek.
Avatar
Petrč Kuncil:28.2.2016 15:19

Ale já nvm jak to udělat v tom html :D Prostě přes to html

 
Nahoru Odpovědět 28.2.2016 15:19
Avatar
Tomáš123
Člen
Avatar
Odpovídá na Petrč Kuncil
Tomáš123:28.2.2016 15:28

Vyjadri sa lepšie, aby bolo jasné s čím konkrétne máš problém... Snáď <div class=trieda id=id>?

Nahoru Odpovědět 28.2.2016 15:28
Keby nebolo Internetu Exploreru, nebolo by dnešného internetu.
Avatar
Odpovídá na Tomáš123
Petrč Kuncil:28.2.2016 15:50

Potřebuju přes nějakou funkci v php nevím jestli to existuje přiřadit divu class a id

 
Nahoru Odpovědět 28.2.2016 15:50
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 9 zpráv z 9.