Válí se ti projekty v šuplíku? Dostaň je mezi lidi a získej cool tričko a body na profi IT kurzy v soutěži ITnetwork summer 2017!
Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)

Diskuze: Wedos Laravel na subdoméně

PHP PHP Wedos Laravel na subdoméně American English version English version

Aktivity (1)
Avatar
Josef Kuchař (Pepa489):14.5.2016 22:47

Ahoj,
je možné na wedosu mít laravel na subdoméně, protože novou subdoménu vytvořím tak, že vytvořím složku ve složce subdom. Takže veškerý obsah musí být ve vnitřku této složky a to je problém, protože se to potom chová jako shared-hosting, kde laravel nefunguje. Jde to nějak vyřešit, třeba pomocí htaccess?

Odpovědět 14.5.2016 22:47
2x piš, jednou debuguj
Avatar
Jiří Gracík
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Josef Kuchař (Pepa489)
Jiří Gracík:14.5.2016 22:50

V administraci by mělo být nastavení handlování subdomén, něco jako co složka, to subdoména, všechny subdomény na jednu složku s tím, že si to pak řešíš přes .htaccess a nebo zakázat. Nějak tak to má endora, předpokládám, že skoro dvakrát dražší hosting to bude umět taky :)

Nahoru Odpovědět 14.5.2016 22:50
Creating websites is awesome till you see the result in another browser ...
Avatar
Jakub Hrnčíř:8.6.2016 12:27

Zdravím, nedařé se mi taky rozběhnout laravel na wedosu a subdoméně. Našel jsem https://gist.github.com/…a39642da067a ale pokud to přidám do public/.htaccess tak stále nic :/

 
Nahoru Odpovědět 8.6.2016 12:27
Avatar
Odpovídá na Jakub Hrnčíř
Josef Kuchař (Pepa489):8.6.2016 16:55

Bohužel laravel se tam nedá rozjet, protože tam nemají zapnuté některé věci které laravel potřebuje(myslím nějaké unsafe načítání ze souboru)

Nahoru Odpovědět  +1 8.6.2016 16:55
2x piš, jednou debuguj
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.