Diskuze: Wordpress - Databáza

PHP PHP Wordpress - Databáza American English version English version

Aktivity (1)
Avatar
Mohycan
Člen
Avatar
Mohycan:17.6.2013 21:20

Dobrý deň,viem ,že Wordpress nepatrí do PHP ale neviem si už inak rady nevie niekto či sa dá a ak sa dá ako spojím vo Wordpresse databázu ale len tú časť kde su uživatelia (Only users).
**
Vopred ďakujem.**

 
Odpovědět 17.6.2013 21:20
Avatar
albertpatera
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Mohycan
albertpatera:17.6.2013 22:10

k wordpressu přece nemusíš tvořit tabulku, ta už tak je. Vygenerujou se ti všechny tabulku

Aspoň u PHP - fusion to tak je, když se instaluje. zadá se tam jenom jméno databáze atd... Odhaduju, že u Wordpressu to bude stejný :-)

 
Nahoru Odpovědět 17.6.2013 22:10
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 2 zpráv z 2.