IT rekvalifikace s garancí práce. Seniorní programátoři vydělávají až 160 000 Kč/měsíc a rekvalifikace je prvním krokem. Zjisti, jak na to!
Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.

Diskuze: Zjištění věku z data narození, posílání sms

V předchozím kvízu, Online test znalostí PHP, jsme si ověřili nabyté zkušenosti z kurzu.

Aktivity
Avatar
Neaktivní uživatel:6.7.2018 11:13

Mám dvě otázky:

  1. Jak mám zjistit věk z data narození?
  2. Jak mám posílat SMS v PHP?
Odpovědět
6.7.2018 11:13
Neaktivní uživatelský účet
Avatar
Odpovídá na Neaktivní uživatel
Martin Konečný (pavelco1998):6.7.2018 11:16
  1. Odečteš z aktuálního data datum narození
  2. Použiješ nějakou SMS bránu, např. GoSMS
Editováno 6.7.2018 11:16
Nahoru Odpovědět
6.7.2018 11:16
Aktuálně připravuji browser RPG, FB stránka - https://www.facebook.com/AlteiraCZ
Avatar
Odpovídá na Neaktivní uživatel
Patrik Valkovič:6.7.2018 14:13

Naučíš se programovat a přestaneš se ptát na stupidní dotazy.
Polovina posledních příspěvků je jen od tebe. Když něco chceš tvořit, tak se první nauč co k tomu potřebuješ, místo abys neustále někoho spamoval s blbými dotazy.

Nahoru Odpovědět
6.7.2018 14:13
Nikdy neumíme dost na to, abychom se nemohli něco nového naučit.
Avatar
Odpovídá na Neaktivní uživatel
Uživatel byl zablokován:6.7.2018 18:16
  1. vyhodíš pc z okna
  2. zavřeš okno
 
Nahoru Odpovědět
6.7.2018 18:16
Avatar
Odpovídá na Uživatel byl zablokován
Neaktivní uživatel:6.7.2018 18:21

Myslím, že tak ani jednoho nedosáhne. Pokud chceš kritizovat, dělej to trochu normálně (jako např. Patrik Valkovič, ten to vystihl skvěle).

Nahoru Odpovědět
6.7.2018 18:21
Neaktivní uživatelský účet
Avatar
Šimon Rataj
Člen
Avatar
Šimon Rataj:6.7.2018 20:10

1:

<?php
        if(!empty($_POST['birthday'])) {
          print strval(bcsub(intval(date("Y", bcsub(time(), strtotime($_POST['birthday'])))), 1970));
        };
?>
<form method="POST">
        Datum narození: <input type="date" name="birthday" />
        <input type="submit" value="Spočítat věk" />
</form>

2: Řešení zdarma asi nenajdeš. :-S

Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+2,50 Kč
Řešení problému
 
Nahoru Odpovědět
6.7.2018 20:10
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 7 zpráv z 7.