Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)
Avatar
Argo5
Člen
Avatar
Argo5:30.5.2016 11:15

Ahoj lidi.Poradili byste mi prosím jak postupovat, kdybych měl formulář s inputy a po každém vyplnění(například velikost pismen,font family,popřípadě změna image atd...) a následném odeslání bych chtěl aby se mi to vše změnilo podle toho co bylo vyplněno.
Děkuji

 
Odpovědět 30.5.2016 11:15
Avatar
Odpovídá na Argo5
Martin Konečný (pavelco1998):30.5.2016 11:38

V DB budeš mít uložené jednotlivé styly a ty si na stránku nataháš do CSS.

<style>

body {
        font-size: <?php echo $fontSize; ?>;
}

</style>
Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
Nahoru Odpovědět 30.5.2016 11:38
Aktuálně připravuji browser RPG, FB stránka - https://www.facebook.com/AlteiraCZ
Avatar
Odpovídá na Argo5
Dominik Gavrecký:30.5.2016 12:00

Presne ako hovorí kolega hore problém je ten ze do externého súboru .css nedostaneš PHP kód a preto štýly ktoré chceš použiť musíš definovat práve v HTML súbore

Nahoru Odpovědět  +1 30.5.2016 12:00
Hlupák nie je ten kto niečo nevie, hlupákom sa stávaš v momente keď sa na to bojíš opýtať.
Avatar
IT Man
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Dominik Gavrecký
IT Man:30.5.2016 13:46

Ale dá se udělat PHP soubor, který by měl hlavičku CSSka a to se pak dá předávat normálně do HTML jako CSS soubor, jen to bude mít příponu .php. Uživatel pak také uvidí pouze CSS výpis. :)

Nahoru Odpovědět  +1 30.5.2016 13:46
Cokoliv a kdokoliv může jednou uspět.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.