Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET
Nauč se s námi víc. Využij 50% zdarma na e-learningové kurzy.
C# week
Avatar
albertpatera
Redaktor
Avatar
albertpatera:28.4.2012 22:19

chtěl bych se zeptat, jestli nejde udělat to, že by se mi v určitej čas měnil desing jako to je tady na islandsoftu. Díky za odpoved

 
Odpovědět
28.4.2012 22:19
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na albertpatera
David Čápka:28.4.2012 22:35

Bez použití dalšího jazyka ne.

Nahoru Odpovědět
28.4.2012 22:35
Jsem moc rád, že jsi na síti, a přeji ti top IT kariéru, ať jako zaměstnanec nebo podnikatel. Máš na to! :)
Avatar
David Jančík
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na albertpatera
David Jančík:28.4.2012 22:37

Ahoj,
to dělá PHP kód.

$date = getdate();
$hours = $date['hours'];

V proměnné $hours je uložena aktuální hodina. Pak následuje podmínka a dle té změníš css.

Nejjednodušeji:

if (($hours >= 20) || ($hours < 7))
echo('<link rel="stylesheet" href="style_noc.css" type="text/css"/>');
else
echo('<link rel="stylesheet" href="style_den.css" type="text/css"/>');
Nahoru Odpovědět
28.4.2012 22:37
Zapomeň, že je to nemožné a udělej to ;)
Avatar
albertpatera
Redaktor
Avatar
Odpovídá na David Jančík
albertpatera:28.4.2012 22:42

jj ok díky....jestě se chci zeptat kam to mám vlozit?

 
Nahoru Odpovědět
28.4.2012 22:42
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
David Jančík
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na albertpatera
David Jančík:28.4.2012 22:49

No budeš muset znát základy PHP. Viz: http://www.itnetwork.cz/index.php?…

Nahoru Odpovědět
28.4.2012 22:49
Zapomeň, že je to nemožné a udělej to ;)
Avatar
albertpatera
Redaktor
Avatar
Odpovídá na David Jančík
albertpatera:28.4.2012 22:57

a bude fungovat, když sloučím HTML stránku z PHP..nebude mi to pak házet ňáký chyby?? díky

 
Nahoru Odpovědět
28.4.2012 22:57
Avatar
David Jančík
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na albertpatera
David Jančík:28.4.2012 23:09

Přečti si ty tutoriály :) Nemá cenu tu rozebírat něco, o čem toho moc nevíš. Jakmile se do toho trošku zasvětíš, hned budeš vědět co s výše napsanými řádky kódu dělat a jak si onen vzhled změnit, jak generovat stránku přes php.

Nahoru Odpovědět
28.4.2012 23:09
Zapomeň, že je to nemožné a udělej to ;)
Avatar
albertpatera
Redaktor
Avatar
Odpovídá na David Jančík
albertpatera:28.4.2012 23:11

ok přečtu si je :D....díky

 
Nahoru Odpovědět
28.4.2012 23:11
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 8 zpráv z 8.