Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET
Využij akce až 80% zdarma při nákupu e-learningu. Více informací .
BF summer
Avatar
byzanth25
Člen
Avatar
byzanth25:14.12.2013 16:54

Riesim teraz problem ze mam form s uploadom filu na server. Chcem ale zmenit jeho nazov ale nie format. Cize skusam rozdelit string ale vobec neviem ako ked chcem mat rozdelovac bodku
ked dam

$res = Strings::split($file->name, '~.~');

bodku to nebere ale ciarku pismena cisla skoro vsetko ostatne ano... ono to povazuje bodku za ten delimiter ci co...

Viete niekto poradit?

 
Odpovědět
14.12.2013 16:54
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na byzanth25
Kit:14.12.2013 17:03

Tečka je přece žolík.

list($name, $ext) = explode('.', $file->name);

Upozorňuji, že přípona nemusí mít nic společného s formátem souboru.

Nahoru Odpovědět
14.12.2013 17:03
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
byzanth25
Člen
Avatar
byzanth25:14.12.2013 17:15

no s formatom som sa zle vyjadril... dik

o_O explode poznam a ked som ho pisal tak hadzalo errory tak som myslel ze je tam daka ina syntax alebo daco ine...

boze ja tu budem zachvilu za totalne idiota...

 
Nahoru Odpovědět
14.12.2013 17:15
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na byzanth25
Kit:14.12.2013 17:20

Když budeš psát "hadzalo errory", tak skutečně budeš za idiota. Programátor si obvykle přečte text toho erroru...

Nahoru Odpovědět
14.12.2013 17:20
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.