Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET
Aktuálně: Postihly zákazy tvou profesi? Poptávka po ajťácích prudce roste, využij slevové akce 80% výuky zdarma!
birthday
Avatar
Jan Demel
Redaktor
Avatar
Jan Demel:22.3.2014 12:24

Hoj lidi. Snažím se udělat login systém podle tutoriálu na http://doc.nette.org/…thentication jenomže když přidám do config.neon tohle

nette:
    security:
        users:
            admin: secret  # user 'admin', password 'secret'

tak mi to začne ukazovat chybovou hlášku ohledně tabování i když se mi nezdá, že by tam někde byla chyba. Poradili by jste mi někdo prosím ?

Odpovědět
22.3.2014 12:24
To co se zdá být nemožné, je vždy možné.
Avatar

Člen
Avatar
Odpovídá na Jan Demel
:22.3.2014 12:32

Neon bere buď tabulátory nebo mezery jako odsazení řádku, nemožeš to míchat. Znovu poodsazuj všechny řádky v tvém editoru.

 
Nahoru Odpovědět
22.3.2014 12:32
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Odpovídá na Jan Demel
Michal Žůrek - misaz:22.3.2014 12:36

Nevím jestli to bere mezery nebo taby, ale pokud mezery, tak máš všechno odsazené o jednu víc. Obvykle se používájí 4, security a vše pod tím je odsazeno o 5.

 
Nahoru Odpovědět
22.3.2014 12:36
Avatar
Jan Demel
Redaktor
Avatar
Odpovídá na
Jan Demel:22.3.2014 12:39

Jojo už to funguje :) Děkuju moc.

Nahoru Odpovědět
22.3.2014 12:39
To co se zdá být nemožné, je vždy možné.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.