Válí se ti projekty v šuplíku? Dostaň je mezi lidi a získej cool tričko a body na profi IT kurzy v soutěži ITnetwork summer 2017!
Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)

Diskuze: Nette config.neon problem

PHP Nette Framework Nette framework Nette config.neon problem

Aktivity (1)
Avatar
Jan Demel
Redaktor
Avatar
Jan Demel:22.3.2014 12:24

Hoj lidi. Snažím se udělat login systém podle tutoriálu na http://doc.nette.org/…thentication jenomže když přidám do config.neon tohle

nette:
    security:
        users:
            admin: secret  # user 'admin', password 'secret'

tak mi to začne ukazovat chybovou hlášku ohledně tabování i když se mi nezdá, že by tam někde byla chyba. Poradili by jste mi někdo prosím ?

Odpovědět 22.3.2014 12:24
To co se zdá být nemožné, je vždy možné.
Avatar
TsukiRa
Člen
Avatar
Odpovídá na Jan Demel
TsukiRa:22.3.2014 12:32

Neon bere buď tabulátory nebo mezery jako odsazení řádku, nemožeš to míchat. Znovu poodsazuj všechny řádky v tvém editoru.

Nahoru Odpovědět  +2 22.3.2014 12:32
Někdy je lepší zůstat v pondělí v posteli než celý týden ladit pondělní kód.
Avatar
Odpovídá na Jan Demel
Michal Žůrek (misaz):22.3.2014 12:36

Nevím jestli to bere mezery nebo taby, ale pokud mezery, tak máš všechno odsazené o jednu víc. Obvykle se používájí 4, security a vše pod tím je odsazeno o 5.

Nahoru Odpovědět 22.3.2014 12:36
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
Jan Demel
Redaktor
Avatar
Odpovídá na TsukiRa
Jan Demel:22.3.2014 12:39

Jojo už to funguje :) Děkuju moc.

Nahoru Odpovědět 22.3.2014 12:39
To co se zdá být nemožné, je vždy možné.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.