dodání ihned! nové
Black Friday je tu! Využij jedinečnou příležitost a získej až 80 % znalostí navíc zdarma! Více zde
BF
Avatar
CZkiniCZ
Člen
Avatar
CZkiniCZ:2.1.2017 10:55

Ahoj. Jen jsem si tak blbnul s nette když jsem narazil na podle mě docela zajímavou chybu.
Jeden formulář mi po nahrání webu na hosting vrací:

Method Nette\Utils\Html::__toString() must not throw an exception.

Na tom samo o sobě není nic divného. Zajímavé mi to přišlo až když jsem si uvědomil že jendo políčko formuláře se mi to i přez to vypíše a to:

$form->addText('name', 'Jmeno')->setRequired();.

Z nějakého důvodu se mu nelíbí diakritika :D (problém s UTF-8?) A chtěl jsem se zeptat jak nainstalovat knihovnu (například datepicker) Specificky si nevím rady s kroky 5 a 6. Krok 4 přijde do @layout.latte že?

Editováno 2.1.2017 10:56
Odpovědět
2.1.2017 10:55
Age of the geek.
Avatar
vlam
Člen
Avatar
vlam:21.1.2017 18:55

Já používám tuto implementaci DatePickeru:
https://componette.com/voda/dateinput/

Editováno 21.1.2017 18:55
Nahoru Odpovědět
21.1.2017 18:55
Do demence ještě stále daleko.
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
CZkiniCZ
Člen
Avatar
Odpovídá na vlam
CZkiniCZ:21.1.2017 23:36

Už jsem to vyřešil. Nešlo mi to nainstalovat protože jsem používal zastaralou verzi nette.

Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
Nahoru Odpovědět
21.1.2017 23:36
Age of the geek.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.