Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)

Diskuze: Smazat řádek v db na základě klíče

PHP Nette Framework Nette framework Smazat řádek v db na základě klíče

Aktivity (1)
Avatar
Petr Čech
Redaktor
Avatar
Petr Čech:28.9.2016 18:02

Zdravím. Nedokážu nikde najít, jak udělat v Nette tak primitivní věc, jako je smazat řádek z databáze, když znám klíč. Poraďte pls.

Odpovědět 28.9.2016 18:02
Why so serious? -Joker
Avatar
Odpovídá na Petr Čech
Martin Konečný (pavelco1998):28.9.2016 18:06
$db->getTable("tabulka")->where("id", $id)->delete();
$db->getTable("tabulka")->get($id)->delete();
$db->query("DELETE FROM tabulka WHERE id = ?", $id);
Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
Nahoru Odpovědět  +2 28.9.2016 18:06
Aktuálně připravuji browser RPG, FB stránka - https://www.facebook.com/AlteiraCZ
Avatar
Petr Čech
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Martin Konečný (pavelco1998)
Petr Čech:28.9.2016 18:26

Ach to nekompletní našeptávání...
Díky :)

Nahoru Odpovědět 28.9.2016 18:26
Why so serious? -Joker
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.