IT rekvalifikace s garancí práce. Seniorní programátoři vydělávají až 160 000 Kč/měsíc a rekvalifikace je prvním krokem. Zjisti, jak na to!
Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.
Václav Podubecký
Profil člena Václav Podubecký
36 let

Aura 221

Nadšenec do hudby, počítačů a technologií, ale v lecčems stále konzerva. Holt ten odchovaný na disketách, procesorech 286 a příkazové řádce. Nyní programuji v PHP a nořím se do světa objektově orientovaného programování. Hodně jsem se naučil tady, na youtube, od mentora....Kdybych mohl každému, kdo začíná něco vzkázat, tak to bude tohle: "Pokud máte pocit, že furt nic neumíte, že to co je před vámi je děsně složité a že se to asi nikdy nenaučíte, tak si na něj zvyknět... ... Číst více

Jajx, furt se kolem počítačů motám, pořád s nima něco dělám a různě je skládám a to už 21 let :) Ale programovat pořádně furt nějak ne a ne začít. Teď jsem se do toho konečně kousnul a hodlám to posunout :D Wish me luck!

Role na síti: Člen

IT brigády a role tvůrce

Václav Podubecký nemá práva tvůrce.

Znalosti


Skill
Core i7 extreme
3626 Zkušeností / 5178

Ocenění

Václav Podubecký zatím nezískal žádná ocenění.

Doplňující informace

Česká republika. Vyhledat kolegy

Oblíbené IDE, Editor
PHP Storm, Eclipse, Netbeans, Visual Studio
HW sestava
MB: MSI X470 GAMING PLUS MAX, CPU: AMD RYZEN 7 2700X, RAM: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, GPU: GeForce GTX 1660 GAMING X 6G, PS: Corsair TX650M (Modulár)
Oblíbené filmy/seriály
Star Wars, Star Trek, TBBT, Friends
Oblíbená hudba
Rock, metal, indie rock, alternative, classic, MUSE
Literatura
Technická, naučná, kosmologická, Sci-fi a Dobrodružná

Fórum

Václav Podubecký napsal 22 komentářů a poskytl 0 řešení.

Aktivity