IT rekvalifikace s garancí práce. Seniorní programátoři vydělávají až 160 000 Kč/měsíc a rekvalifikace je prvním krokem. Zjisti, jak na to!
Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.
Jakub Verner
Profil člena Jakub Verner
19 let

Aura 60

Programuji v x86 Assembleru, rád se učím novým skutečnostem, baví mne zkoumat věci do hloubky a primárně se věnuji tvorbě 32bitového operačního systému.

Žádné příspěvky na zdi

Role na síti: Člen IT Redactor Gang, Supertvůrce, Tvůrce, Člen

IT brigády a role tvůrce

Znalosti


Skill
Core i7 extreme
4417 Zkušeností / 5178

Články

Zobrazit vše (13)

Software

Zobrazit vše (2)

Ocenění

Jakub Verner zatím nezískal žádná ocenění.

Doplňující informace

Česká republika, Karlovarský kraj, Karlovy Vary, Toužim. Vyhledat kolegy

Oblíbené IDE, Editor
Visual Studio Code a Visual Studio (2017, 2019)
HW sestava
Procesor Intel Core i7 10510U, operační paměť SODIMM 16 GB 2667 MHz, pevný disk SSD 512 GB, grafická karta NVIDIA GeForce MX250 2048 MB.
Oblíbené filmy/seriály
Rick a Morty, Babylon Berlín, Kriminalista, Silicon Valley, Ajťáci, PC Rebelové, Piráti ze Silicon Valley, Simpsonovi, Futurama, Griffinovi a South Park.
Oblíbená hudba
Nu Metal (Korn, Limp Bizkit), Heavy Metal (Slipknot), Industrial Metal (Rammstein), Death Metal (Cannibal Corpse, Death Decline) a Technical Death Metal (Archspire, The Zenith Passage).
Literatura
Průvodce labyrintem algoritmů, Kapitoly z diskrétní matematiky, Velká kniha hardware, Algoritmy, Algoritmy - Datové struktury a programovací techniky, Co je a k čemu je vyšší matematiky, Mikroprocesory Intel, Pátrání po Schrödingerově kočce, Svět podle fy

Fórum

Jakub Verner napsal 25 komentářů a poskytl 1 řešení.

Aktivity