IT rekvalifikace s garancí práce. Seniorní programátoři vydělávají až 160 000 Kč/měsíc a rekvalifikace je prvním krokem. Zjisti, jak na to!
Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.
Něco málo o mé maličkosti Jmenuji se Jakub Telička a jsem studentem střední školy v oboru IT, ekonomiky a účetnictví, takže takový menší mix všeho potřebného do budoucího podnikání. Nečekaně vám zde uvedu i věk, jelikož jsem rád, když můj zákazník o mně ví alespoň základní informace a jsme na stejné koleji. Tak a už o mně víte, jak se jmenuji a co studuji. Rád tvořím grafické práce, programuji a také dělám copywritera. Do grafických prací patří grafické designy, vizitky, loga, banéry, ikony a další... Mezi programování patří jazyky jako jsou html, css, php. Nu a jako poslední koníček tu je copywriting. Píši hlavně o sportu, stravě, zdravém životním stylu, marketingu a podnikání a také i ze života... zkrátka, co mi přijde pod ruku.
Aktivity