IT rekvalifikace s garancí práce. Seniorní programátoři vydělávají až 160 000 Kč/měsíc a rekvalifikace je prvním krokem. Zjisti, jak na to!
Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.
Narodil jsem se roku 1998 ve Varnsdorfu. Naneštěstí, ve věku 12 let my byl diagnostikován Auspergerův syndrom což vysvětloval mé slabé sociální schopnosti. Lidé jako já jsou označeni jako "Retardi" a žádná IT škola nás nechce přijmou. Chtěl jsem jim ukázat jek se ve mě spletly, a nejen ve mě ale i v ostatních lidech jako jsem já. Když mi bylo 14, tady na ITNework jsem se začal učit GameMaker a GML pod přezdívkou "DrMrkev". Když my bylo 16, začal jsem se učit C# a Unity3D. Když mi bylo 16 dokončil jsem svou první hru kterou jsem nemohl publikovat kvůli autorským právům použité hudby. Na podzim 2017 jsem vydal svou první veřejnou hru zvanou War City. 1 rok jsem používal GameMaker a potom Unity3D po téměř 3 roky. Nakonec jsem si vybral GoDot Engine.
Aktivity