IT rekvalifikace s garancí práce. Seniorní programátoři vydělávají až 160 000 Kč/měsíc a rekvalifikace je prvním krokem. Zjisti, jak na to!
Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.
Jsem prostě jen hobby programátor - kodér, nic víc, tedy zatím. Učit se programovat jsem začínal v roce 2009, když jsem provozoval internetové obchody hrazené programátorovi, který se mi rozhodl konkurovat. To byl důvod. Tehdy jsem spustil ještě dva další vlastní eShopy na upraveném OpenCartu. Bylo ještě stále konkurenční výhodou neznalost a nevyužití optimalizací pro vyhledávače velkými obchodními domy na českém internetu. Do IT světa bych rád vstoupil buď jako back-end developer, nebo jako tester, avšak požadavky jsou čím dál vyšší. Proč? >> Problém je, že v programování jsem měl několikaletou odmlku. Teď mám zálibu v elektronice díky knihám Martina Malého. Čím dál více si hraji s mikro-projekty, které si stavím a programuji na Arduinu.
Aktivity