IT rekvalifikace s garancí práce. Seniorní programátoři vydělávají až 160 000 Kč/měsíc a rekvalifikace je prvním krokem. Zjisti, jak na to!
Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.
Mezi 13:00 až cca 16:00 proběhne odstávka sítě z důvodu aktualizace. Web bude po celou dobu nedostupný.
Začala som sa učiť programovať pre nekonečnosť možností, nevyčerpateľnosť informácií a pre ten pocit, keď to konečne funguje :) Predtým som počítač vedela akurát zapnúť a keď mi tam vyskočilo akékoľvek okienko navyše, mala som chuť použiť žolíka "priateľ na telefón". Google mi v tom case tiež neodpovedal podľa mojich predstáv, pretože som ho nenaučila že chcem iný obsah ako reklamné a dezinformačné informácie a netušila som, že ho to viem naučiť. :) Dnes už ovládam HTML, CSS, JS, BOOTSTRAP, WORDPRESS, základy CMD, momentálne sa učím PHP (ktoré sa mi páči omnoho viac ako tie predošlé), SQL a môj oblúbený operačný systém je UBUNTU, kde sa milujem rozprávať s príkazovým riadkom :) Zatial som vytvorila pár webov: https://zaciatocnici.sk/ https://mont3rky.sk https://top-fitness.sk/ https://sperky-ocel-janicna.cz/ a HĽADÁM SI PRÁCU v ktorej sa mi bude každý deň dostávať toľko nových impulzov, že z nich budem na oplátku môcť každý deň vytvoriť nový kúsok budúcnosti. Alebo aspoň už existujúce kúsky spojiť čiernou dierou aby bolo riadkov od "<?php" po "?>" iba 10tky a nie 1000ce. Netuším síce čo napísať do životopisu, keďže čo sa týka vzdelania a mojich doterajších zamestnaní si bude veľa ľudí myslieť, že to je dobrý JOKE. Každopádne keby som bola na pohovore u niekoho kto si čítal tento text, naozaj si nerobím srandu a moju "multifunkčnosť" môžeme brať ako hodnotu navyše za kt. budem chcieť vyžší plat neskôr :). Miška mail: [email protected]
Aktivity