IT rekvalifikace s garancí práce. Seniorní programátoři vydělávají až 160 000 Kč/měsíc a rekvalifikace je prvním krokem. Zjisti, jak na to!
Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.
Vystudoval jsem Fakultu všeobecného lékařství UK (1973). Své další zaměření jsem věnoval problematice biokybernetiky a modelování fyziologických systémů (CSc. 1980). Na UK jsem působil postupně jako odborný asistent a docent, nyní přednáším na 1. Lékařské fakultě, kde učím patologickou fyziologii. Učím také na ČVUT (jsem také docent v oboru technická kybernetika) a na Vyšší odborné výtvarné škole Václava Hollara (kde učím obor programování interaktivní grafiky). Na Ústavu patologické fyziologie 1. lékařské fakulty jsem založil Oddělení biokybernetiky, kde vedu multioborový tým. Moje vědecká práce je zaměřena na vývoj integrativních modelů lidské fyziologie a tvorbu lékařských simulátorů (seznam odborných publikací: http://physiome.cz/kofranek). V letech 1990-96 jsem spolu s Láďou Zajíčkem vydával časopis Bajt, založil jsem společnost Creative Connections s.r.o. úzce spolupracující s UK v oblasti aplikovaného biokybernetického výzkumu.
Aktivity