IT rekvalifikace s garancí práce. Seniorní programátoři vydělávají až 160 000 Kč/měsíc a rekvalifikace je prvním krokem. Zjisti, jak na to!
Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.
K programování jsem se dostala obklikou přes grafiku. Začínala jsem jako grafička. Navrhovala jsem loga a animace v CorelDraw, později jsem si zamilovala Photoshop. Až přes kamráda jsem se dostala k tvorbě grafiky pro web. A to byl zlom. Nadchla mě myšlenka vytvořit si vlastní webové stránky :-) Pomalu jsem se prokousávala HTML a přidávala další věci jako je CSS a javascript. Nevím proč, ale zamilovala jsem si to. A s malým popostrčením kamaráda jsem se dostala k PHP. Kde jsem pochopila programování. Vše co umím, jsem se musela naučit sama. Nikdo na mě nikdy neměl čas. Dnes se programováním nejen živím, ale rozšiřuji si obzory jak v PHP, tak i v jazyce Python, VBA, Bash, SQL apod. Učím se moderní programování, techniky, dobré zvyky a nástroje. Můj cíl je se probojovat k profesionalitě, za tím si jdu :-)
Aktivity