Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se Javy
Nauč se s námi víc. Využij 50% zdarma na e-learningové kurzy.
Avatar
Zdeněk Pavlátka:26.7.2012 10:06

Jak se napíše v kódu vykreslení otočeného spritu?

Odpovědět
26.7.2012 10:06
Kolik jazyků umíš, tolikrát jsi programátor.
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Zdeněk Pavlátka
David Čápka:26.7.2012 10:19

Rotace vlastního:

image_angle = x;

x je hodnota ve stupních.

Jinak:

draw_sprite_ext(sprite_index,image_index,x,y,image_xscale, image_yscale,image_angle,image_blend,image_alpha)
Nahoru Odpovědět
26.7.2012 10:19
Jsem moc rád, že jsi na síti, a přeji ti top IT kariéru, ať jako zaměstnanec nebo podnikatel. Máš na to! :)
Avatar
Odpovídá na David Čápka
Zdeněk Pavlátka:26.7.2012 20:24

A jak v tom druhém kódu nastavit, aby se nepoužilo

image_blend

?

Nahoru Odpovědět
26.7.2012 20:24
Kolik jazyků umíš, tolikrát jsi programátor.
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Zdeněk Pavlátka
David Čápka:26.7.2012 20:27

Nastavíš bílou barvu, tedy c_white.

Nahoru Odpovědět
26.7.2012 20:27
Jsem moc rád, že jsi na síti, a přeji ti top IT kariéru, ať jako zaměstnanec nebo podnikatel. Máš na to! :)
Avatar
Nahoru Odpovědět
26.7.2012 20:29
Kolik jazyků umíš, tolikrát jsi programátor.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 5 zpráv z 5.