Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET
Využij akce až 80% zdarma při nákupu e-learningu. Více informací .
BF summer
Avatar
Theodor Johnson
Redaktor
Avatar
Theodor Johnson:25.7.2012 16:27

Potřeboval bych poradit, jak mám zjistit ze všech instancí, tu která má nejnižší proměnou?

Odpovědět
25.7.2012 16:27
Mo8ilε 15 Ѐλđ
Avatar
David Jančík
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Theodor Johnson
David Jančík:25.7.2012 16:33

Ahoj,
nic moc tjo v GM. Když sem dělal Miny ( http://www.itnetwork.cz/index.php?… ) tak jsem si vytvořil script, který to kontroloval a vrátil hodnotu.

if (instance_exists(instance_position(argument0, argument1, obj_button)))
{
    if (instance_position(argument0, argument1, obj_button).mine == true)
    {
        return true;
    }
}

return false;

A spustil ho v cyklu. Ale imho je lepší se naučit programovat v nějakým modernějším jazyce jako je C#. Tam máš na všechno metody a nádherná práce s OOP ti práci o dost zjednoušší a zpříjemní.

Nahoru Odpovědět
25.7.2012 16:33
Zapomeň, že je to nemožné a udělej to ;)
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Theodor Johnson
Redaktor
Avatar
Odpovídá na David Jančík
Theodor Johnson:25.7.2012 16:43

Ale pokud jsem to dobře pochopil tak to dokáže zjistit proměnou objektu který je na určité pozici, myslel jsem spíš pomocí ds_priority_list() se dá zjistit proměnná všech objektů, a pak vymazat ty s nejvyšší dokud, nezbyde jedna s nejnižší, zkoušel jsem to, ale moc toho o ds_list nevim.

Nahoru Odpovědět
25.7.2012 16:43
Mo8ilε 15 Ѐλđ
Avatar
Theodor Johnson
Redaktor
Avatar
Odpovídá na David Jančík
Theodor Johnson:25.7.2012 16:48

A mimochodem se učím c++ ale nevím toho dost na to abych mohl vytvořit víc než jen dosovou kalkulačku

Nahoru Odpovědět
25.7.2012 16:48
Mo8ilε 15 Ѐλđ
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.