Pouze tento týden sleva až 80% na e-learning týkající se Kotlinu
Využij akce až 80% zdarma při nákupu e-learningu. Více informací .
Kotlin week
Avatar
zx4200
Neregistrovaný
Avatar
zx4200:29.1.2012 18:25

ahoj, nevyčetl nebo spise nepochopil jsem princip varibales. vytvoril jsem objekt pridal udalost zmacknuti tlacitka mezernik a pridal akci Set varibale s jmenem penize a hodnoutou 100

vytvoril jsem dalsi objekt pridal udalost zmacknuti tlacitka enter a pridal akci draw varaible penize ...

samozrejme mi to nic neukaze.

byla by rada pro tuto jednoduchou vec ..

Diky info

 
Odpovědět
29.1.2012 18:25
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na zx4200
David Čápka:29.1.2012 18:48

Variable se váže na konkrétní objekt. Pokud potřebujete přistoupit na variable jiného objektu, než ve kterým jste, uděláte to použitím jméno_objektu­.jméno_variable

Např.: hrac.penize

Nahoru Odpovědět
29.1.2012 18:48
Jsem moc rád, že jsi na síti, a přeji ti top IT kariéru, ať jako zaměstnanec nebo podnikatel. Máš na to! :)
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 2 zpráv z 2.