Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET. Zároveň využij akce až 50 % zdarma při nákupu e-learningu. Více informací:
Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.
Avatar
koblih357
Člen
Avatar
koblih357:12.3.2012 20:02

Čau mám dotaz jak mám udělat tabulku na konci hry aby se do ní nepočítalo score , ale level do jakého se hráč dostal ?

 
Odpovědět
12.3.2012 20:02
Avatar
David Jančík
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na koblih357
David Jančík:12.3.2012 20:44

Ahoj,
použij tuto fci

highscore_show(numb)

Kde numb je level, do kterého se hráč dostal.

Nahoru Odpovědět
12.3.2012 20:44
Zapomeň, že je to nemožné a udělej to ;)
Avatar
koblih357
Člen
Avatar
koblih357:12.3.2012 21:19

Ok dik. :D

 
Nahoru Odpovědět
12.3.2012 21:19
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.