Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET
Využij akce až 80% zdarma při nákupu e-learningu. Více informací .
BF summer
Avatar
koblih357
Člen
Avatar
koblih357:12.3.2012 20:02

Čau mám dotaz jak mám udělat tabulku na konci hry aby se do ní nepočítalo score , ale level do jakého se hráč dostal ?

 
Odpovědět
12.3.2012 20:02
Avatar
David Jančík
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na koblih357
David Jančík:12.3.2012 20:44

Ahoj,
použij tuto fci

highscore_show(numb)

Kde numb je level, do kterého se hráč dostal.

Nahoru Odpovědět
12.3.2012 20:44
Zapomeň, že je to nemožné a udělej to ;)
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
koblih357
Člen
Avatar
koblih357:12.3.2012 21:19

Ok dik. :D

 
Nahoru Odpovědět
12.3.2012 21:19
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.