Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET
Využij akce až 80% zdarma při nákupu e-learningu. Více informací .
C# week

Diskuze: Manuálny výber súboru .INI

Aktivity (2)
Avatar
samo007
Redaktor
Avatar
samo007:22.9.2012 15:17

Ahoj,
mám malý problém. Neviem totiž ako načítať súbory .ini manuálne.

využívam pri tom tento skript, ale nefunguje:

zlozka=get_open_filename(".ini","informacie");

Ako ho môžem nahradiť? Potrebujem relatívnu cestu a nie úplnú.
Potrebujem výsledok skriptu vožiť tu (namiesto "informacie.ini"):

ini_open("informacie.ini");

Ako vložím adresu do ini_open()?

 
Odpovědět
22.9.2012 15:17
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
samo007
Redaktor
Avatar
Odpovídá na samo007
samo007:22.9.2012 15:23

Už som to vyriešil. Práve keď som požiadal o pomoc :)

Riešenie:

zlozka=get_open_filename(".ini","informacie");
name=filename_name(zlozka);
ini_open(name);
 
Nahoru Odpovědět
22.9.2012 15:23
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 2 zpráv z 2.