Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET
Využij akce až 80% zdarma při nákupu e-learningu. Více informací .
C# week
Avatar
Vašek
Člen
Avatar
Vašek:20.12.2013 17:09

Ahoj
Jak mám udělat, aby se objekt otočil za myší?
např. http://www.youtube.com/watch?…
mám na mysli tu šipku, která ukazuje kam kulička letí
Dík
Ahoj

 
Odpovědět
20.12.2013 17:09
Avatar
Odpovídá na Vašek
Zdeněk Pavlátka:20.12.2013 17:17
image_angle = point_direction(x, y, mouse_x, mouse_y);

Pozn. Jde to jen v plné verzi GM, nebo v GM Studiu.

Nahoru Odpovědět
20.12.2013 17:17
Kolik jazyků umíš, tolikrát jsi programátor.
Avatar
Vašek
Člen
Avatar
Vašek:20.12.2013 17:19

díky :) ;)

Editováno 20.12.2013 17:20
 
Nahoru Odpovědět
20.12.2013 17:19
Avatar
Vašek
Člen
Avatar
Odpovídá na Zdeněk Pavlátka
Vašek:20.12.2013 17:25

a ještě jak mám udělat aby se nepřetočila úplně? ta šipka ;)

Editováno 20.12.2013 17:26
 
Nahoru Odpovědět
20.12.2013 17:25
Avatar
Odpovídá na Vašek
Zdeněk Pavlátka:20.12.2013 17:27

Nechápu otázku.

Nahoru Odpovědět
20.12.2013 17:27
Kolik jazyků umíš, tolikrát jsi programátor.
Avatar
Vašek
Člen
Avatar
Odpovídá na Zdeněk Pavlátka
Vašek:20.12.2013 17:33

myslel jsem, že když dám myš úplně dolů, tak aby se myš celá neotočila dolů, ale jen lehce do boku tzn. aby nebyl vidět konec šipky

 
Nahoru Odpovědět
20.12.2013 17:33
Avatar
Odpovídá na Vašek
Zdeněk Pavlátka:20.12.2013 17:35

Pořád to moc nechápu. Můžeš sem dát obrázek?

Nahoru Odpovědět
20.12.2013 17:35
Kolik jazyků umíš, tolikrát jsi programátor.
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Filip Pýrek
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Vašek
Filip Pýrek:20.12.2013 17:36

Tam dej if(image_angle < ... && image_angle > ...)

Nahoru Odpovědět
20.12.2013 17:36
„The best way to predict the future is to invent it.“ — Alan Kay
Avatar
Vašek
Člen
Avatar
Vašek:20.12.2013 17:36

počkej

 
Nahoru Odpovědět
20.12.2013 17:36
Avatar
Vašek
Člen
Avatar
Odpovídá na Filip Pýrek
Vašek:20.12.2013 17:42

dík zkusím to myslel jsem to takhle

 
Nahoru Odpovědět
20.12.2013 17:42
Avatar
Zdeněk Pavlátka:20.12.2013 17:46
var dir;
dir = point_direction(x, y, mouse_x, mouse_y);
if((dir > 20) && (dir < 160))
    image_angle = dir;
Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
Nahoru Odpovědět
20.12.2013 17:46
Kolik jazyků umíš, tolikrát jsi programátor.
Avatar
Vašek
Člen
Avatar
Odpovídá na Zdeněk Pavlátka
Vašek:20.12.2013 17:48

díky funguje to :D

Editováno 20.12.2013 17:49
 
Nahoru Odpovědět
20.12.2013 17:48
Avatar
toMajstr
Neregistrovaný
Avatar
toMajstr:26.2.2014 12:03

mě to jde i ve free verzi, akorát je bloklá ikonka

 
Nahoru Odpovědět
26.2.2014 12:03
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 13 zpráv z 13.