Pouze tento týden sleva až 80% na e-learning týkající se Kotlinu
Využij akce až 80% zdarma při nákupu e-learningu. Více informací .
BF summer
Avatar

Redaktor
Avatar
:7.3.2012 16:02

Ahoj,
jak se dá pracovat se skriptem

show_message_ext()

?
Je mi jasné, jak doplnit string, ale moc nerozumím tomu, jak pracovat s jednotlivými buttony. Může mi to někdo vysvětlit??

 
Odpovědět
7.3.2012 16:02
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
David Jančík
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na
David Jančík:7.3.2012 19:44

Ahoj,
používá se, pokud chceš z uživatele dostat odpověď a tu nějak použít. Vrátí číslo tlačítka, pokud stiskne uživatel escape vrátí nulu. Zde je ukázka použití:

switch (show_message_ext("ahoj", "první", "druhý", "třetí"))
{
case 0:
show_message("escape");
break;

case 1:
show_message("první");
break;

case 2:
show_message("druhý");
break;

case 3:
show_message("třetí");
break;
}
Nahoru Odpovědět
7.3.2012 19:44
Zapomeň, že je to nemožné a udělej to ;)
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 2 zpráv z 2.