Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se Javy. Zároveň využij akce až 50 % zdarma při nákupu e-learningu - více informací.
Aktualizovali jsme Zásady zpracování osobních údajů. Pokračováním užívání sítě projevíte souhlas s těmito podmínkami. Tuto zprávu můžete nyní zavřít.
discount 50 + hiring
Avatar

Tvůrce
Avatar
:26.11.2011 12:33

Zdravím,
Na GM dělám hru (EXE) a udělal jsem si na jiném programu screenshot (EXE) a potřebuji, aby se mi z Game makeru v novém okně otevřel screenshot. Přes Load program mi to nefungue, zkoušel jsem i skript, ale nereagoval. Jak na to?

 
Odpovědět
26.11.2011 12:33
Avatar

Tvůrce
Avatar
Odpovídá na
:26.11.2011 12:38

Takhle vypadá skript:

if (file_exists(scre­enshot.exe)
then execute_program(scre­enshot.exe,0,fal­se);

Co je na něm špatně?

 
Nahoru Odpovědět
26.11.2011 12:38
Avatar

Tvůrce
Avatar
Odpovídá na
:26.11.2011 12:44

if file_exists(scre­enshot.exe) then execute_program(scre­enshot.exe,0,fal­se)
jsem upravil, ale píše to, že proměnná screenshot neexistuje. Jinak už chyba žádná, ale problém to neřeší.

 
Nahoru Odpovědět
26.11.2011 12:44
Avatar
David Jančík
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na
David Jančík:26.11.2011 12:52

Použij tento příkaz a nezapomeň na apostrofy jinak je argument brán jako proměnná a né jako string :)

execute_shell('screenshot.exe', 0);
Nahoru Odpovědět
26.11.2011 12:52
Zapomeň, že je to nemožné a udělej to ;)
Avatar

Tvůrce
Avatar
Odpovídá na David Jančík
:26.11.2011 12:56

No výborně,
věděl jsem, že nv tobě taky něco je :D. Díky za radu, na apostr. nezapoměnu, skript perfektně funguje. :)

 
Nahoru Odpovědět
26.11.2011 12:56
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 5 zpráv z 5.