Nauč se s námi víc. Využij 50% bonus na e-learningové kurzy.
Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se Javy
Avatar
android7
Člen
Avatar
android7:27.8.2014 12:53

Daří se mi zjistit seznam souborů jen tam, kde program zrovna je.
Jak mám zjistit obsah i jiných složek?

 
Odpovědět
27.8.2014 12:53
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Panda38
Redaktor
Avatar
Odpovídá na android7
Panda38:17.9.2014 12:42

V parametru seznamu souborů je možné zadat i cestu do složky (např. "C:\test*.bmp"). Nebo je možné změnit aktuální vybraný disk a složku prvkem "aktivní disk a složka".

 
Nahoru Odpovědět
17.9.2014 12:42
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 2 zpráv z 2.