Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.
Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se Pythonu. Zároveň využij slevovou akci až 30 % zdarma při nákupu e-learningu - Více informací.
python week + discount 30

Diskuze: "vysvietenie" buttonov

Aktivity
Avatar
byzanth25
Člen
Avatar
byzanth25:7.12.2012 18:46

Zdravim,
existuje daka vlastnost alebo postup ako spravit ze buttony a pod sa nebudu dat "vysvietit". Nemyslim tym Enabled, skor to ze napr. ked mate form (proceduru OnKeyDown) a button, zkompilujete to, bude oramovany ten button a procedura OnKeyDown nikdy neprejde lebo vzdy sa budete sipkami prepinat medzi komponentami ako je button, mediaplayer atd... Proste aby tam ten button bol aby sa dalo na neho kliknut ale aby sa nedal vybrat pomocou klavesnice... Dufam ze som to nenapisal ako egres, a je to zrozumitelne.

Jedine mozne riesenie ktore ma napada je pouzit Image a urobit si zneho vpodstate fakeButton... napada vas nieco lepsie?

 
Odpovědět
7.12.2012 18:46
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na byzanth25
David Čápka:7.12.2012 20:14

To je vlastností té komponenty, asi to nepůjde vypnout.

Nahoru Odpovědět
7.12.2012 20:14
One of the most common causes of failure is the habit of quitting when one is overtaken by temporary defeat.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 2 zpráv z 2.