Hledáme nového kolegu do redakce - 100% home office, 100% flexibilní pracovní doba. Více informací.
Využij akce až 80 % zdarma při nákupu e-learningu - více informací. Zároveň pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se Swift
discount week 80

Diskuze: Form pro seznam uživatelu s loginem.

Aktivity
Avatar
Bimbo
Člen
Avatar
Bimbo:3.2.2019 22:59

Zdravím.
Chcí form, kde by byl ListBox a par tlačitek.
Přidat uživatele, smazat uživatele, změnít heslo uživatele.
To bych zvlad.
Ale kam ty data ukladet?
Jmeno uživatele je fuk ale co heslo?
Poradí někdo jak se to má spravně naprogramovát?

 
Odpovědět
3.2.2019 22:59
Avatar
JerryM
Člen
Avatar
JerryM:16.2.2019 12:04

no jestli děláš webovou aplikaci pak se to zapisuje na server a jinak na lolální disk

 
Nahoru Odpovědět
16.2.2019 12:04
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Odpovídá na Bimbo
Michal Haňáček:16.2.2019 15:52

No ukladat to muzes prakticky jakkoliv a kamkoliv. Od ukladani do souboru v nejakem tebou definovanem formatu (napr. CSV, XML, JSON), pres databazi (lokalni/serverova, SQL, ...), po cloud a urcite budou i dalsi reseni. Zalezi co od toho ocekavas ...

Ale predpokladam, ze se teprve ucis, tak ze doporucuju to prvni reseni (ukladat do souboru na lokalnim disku).

Editováno 16.2.2019 15:54
Nahoru Odpovědět
16.2.2019 15:52
Každé rozhodnutí a každý krok v životě nás někam posune. Bohužel jen některé nás posouvají dopředu.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.