Java týden Java týden
Aprílový black friday tě nenechá v klidu! Až 80 % prémiového obsahu zdarma. Více informací
Pouze tento týden slevy až 80 % na programování v Javě
Avatar
Bimbo
Člen
Avatar
Bimbo:3. února 22:59

Zdravím.
Chcí form, kde by byl ListBox a par tlačitek.
Přidat uživatele, smazat uživatele, změnít heslo uživatele.
To bych zvlad.
Ale kam ty data ukladet?
Jmeno uživatele je fuk ale co heslo?
Poradí někdo jak se to má spravně naprogramovát?

 
Odpovědět 3. února 22:59
Avatar
JerryM
Člen
Avatar
JerryM:16. února 12:04

no jestli děláš webovou aplikaci pak se to zapisuje na server a jinak na lolální disk

 
Nahoru Odpovědět 16. února 12:04
Avatar
Odpovídá na Bimbo
Michal Haňáček:16. února 15:52

No ukladat to muzes prakticky jakkoliv a kamkoliv. Od ukladani do souboru v nejakem tebou definovanem formatu (napr. CSV, XML, JSON), pres databazi (lokalni/serverova, SQL, ...), po cloud a urcite budou i dalsi reseni. Zalezi co od toho ocekavas ...

Ale predpokladam, ze se teprve ucis, tak ze doporucuju to prvni reseni (ukladat do souboru na lokalnim disku).

Editováno 16. února 15:54
Nahoru Odpovědět 16. února 15:52
Každé rozhodnutí a každý krok v životě nás někam posune. Bohužel jen některé nás posouvají dopředu.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.