Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET. Zároveň využij akce až 50 % zdarma při nákupu e-learningu. Více informací:
Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.
Avatar
Václav Valíček
Neregistrovaný
Avatar
Václav Valíček:29.6.2011 16:14

Ahoj, potřeboval bych poradit, jak v delphi zasimulovat stisk kláves, konkrétně CTRL+V a jindy zase backspace....

Dík, Vašek

 
Odpovědět
29.6.2011 16:14
Avatar
sdraco
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Václav Valíček
sdraco:29.6.2011 18:17

Ahoj, je na to funkce keybd_event, kód níže zmáčkne klávesu B a potom ji pustí, musí to být tedy 2 řádky, aby nezůstala zmáčknutá.

keybd_event(Ord('B'), 0, 0, 0);
keybd_event(Ord('B'), 0, Keyeventf_keyup, 0);
Nahoru Odpovědět
29.6.2011 18:17
One of the most common causes of failure is the habit of quitting when one is overtaken by temporary defeat.
Avatar
Václav Valíček
Neregistrovaný
Avatar
Odpovídá na David Čápka
Václav Valíček:29.6.2011 22:04

Ahoj, děkuji, už jsem našel i http://delphi.about.com/…/l/blvkc.htm, kde jsou kódy na CTRL....

Dík.

 
Nahoru Odpovědět
29.6.2011 22:04
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.