Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se Javy. A zároveň využij akce až 30 % zdarma při nákupu e-learningu - Více informací.
Hledáme koordinátorku kurzů a programátora, 100% home office, 100% flexibilní. Prozkoumej aktuální pozice
discount week 30 - hiring
Avatar
David Klouček:31.8.2015 22:04

Zkoušim Apache Cordova a narazil jsem na několik problémů. Původně jsem chtěl k tomu použít Visual Studio, ale zjistil, že VS Android Emulator funguje od Win8, ale já mam 7. Neni jiná možnost, jak aplikaci exportovat do .apk bez něj? Aplikaci jsem spouštěl v Ripple emulátoru, takže mi zatim nechyběl.

Export do .apk jsem vyřešil bez VS podle http://cordova.apache.org/…ndex.md.html. Kompilace proběhne bez chyb, když ale aplikaci zkoušim nainstalovat v mobilu, dostávam hlášku "Při analýze balíčku došlo k potížím". Když chci přes CLI s v počítači spustit aplikaci v emulátoru, nic se neděje. Nemáte nějaký rady?

 
Odpovědět
31.8.2015 22:04
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
David Klouček:1.9.2015 21:33

Takže Android Emulátor vyřešen, měl jsem špatně nastavený AVD. Aplikace tam normálně běží, ale v androidu pořád nejde nainstalovat, hlásí "Při analýze balíčku došlo k potížím" ("There is a problem parsing the package").

 
Nahoru Odpovědět
1.9.2015 21:33
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 2 zpráv z 2.