Válí se ti projekty v šuplíku? Dostaň je mezi lidi a získej cool tričko a body na profi IT kurzy v soutěži ITnetwork summer 2017!
Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)
Avatar
Bogdan
Redaktor
Avatar
Bogdan:23.11.2014 1:26

Hoj,

začal jsem používat phpstorm a docela se mi líbí.
Ale chybí mi jedna věc a to vygenerování cesty ke skriptu.

Nevíte jestli je to tam nějak možné?
Např. dreamweaver to má tak že script jen přetáhnu do editoru a on vytvoří

include("./../../folder/folder/folder/script.php");

To se mi hodí protože to tečkování mě vždy štve, nikdy to nedám hned když je scrip někde ve 3 vnořené složce a includovanej je v nějaké další vnořené složce :D

Díky

PS: Vím že je možné vytanout cestu pomoci "Copy Reference ..." ale to mi vytáhne jen cestu bez '../../'

Editováno 23.11.2014 1:26
 
Odpovědět 23.11.2014 1:26
Avatar
Samuel Illo
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Bogdan
Samuel Illo :23.11.2014 14:46

Skús použiť CTRL + Space pri písaní do include. Nie je to úplne ako hovoríš ale z ponuky si vyberieš kam chceš ísť.

Nahoru Odpovědět 23.11.2014 14:46
www.samuelillo.com | www.github.com/lamka02sk
Avatar
Bogdan
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Samuel Illo
Bogdan:23.11.2014 14:51

Jop to jsem zkusil jako první :D

 
Nahoru Odpovědět 23.11.2014 14:51
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.