Využij akce až 30 % zdarma při nákupu e-learningu. Více informací. Zároveň je tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET
Hledáme nového kolegu do redakce - 100% home office, 100% flexibilní pracovní doba. Více informací.
discount week 30 halloween
Avatar
market.fojtik:2.9.2014 15:32

Ahoj, potřebovala bych zjistit, jestli lze z SQL vytáhnout historii přihlášení a odhlášení do DB podle uživatele.

Díky za odpověď :)

 
Odpovědět
2.9.2014 15:32
Avatar
Paul
Člen
Avatar
Paul:2.9.2014 15:48

Hodně neurčitý dotaz, na to ti asi nikdo neodpoví. Co máš za databázi, máš tam nějaký log těch uživatelů? Nebo z čeho to chceš zjišťovat?

Editováno 2.9.2014 15:50
 
Nahoru Odpovědět
2.9.2014 15:48
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Odpovídá na market.fojtik
Neaktivní uživatel:2.9.2014 15:51

Pokud používáš MySQL a je zapnuté logování, tak to bude v logu :)

Nahoru Odpovědět
2.9.2014 15:51
Neaktivní uživatelský účet
Avatar
market.fojtik:2.9.2014 15:59

Používáme MSSQL a databáze je nastavena na recovery model simple, takže log je tam jenom základní.

 
Nahoru Odpovědět
2.9.2014 15:59
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.