Využij akce až 30 % zdarma při nákupu e-learningu. Více informací. Zároveň je tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET
Hledáme nového kolegu do redakce - 100% home office, 100% flexibilní pracovní doba. Více informací.
Avatar
David
Člen
Avatar
David:12.6.2014 20:14

Dobrý den, mám dotaz: Chtěl jsem kdysi dávno vytvořit prohlížečovou hru, nakonec jsem to vzdal...
Nevíte jak vytvořit to, že se pokaždé hodině připočte hodnota do MYSQL jak to jiné hry mají, když např se přičítá dřevo(i když jste odhlášený)??

 
Odpovědět
12.6.2014 20:14
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Odpovídá na David
Michal Žůrek - misaz:12.6.2014 20:17

lze to řešit více způsoby.

1.) cron - pravidelně budeš volat script, který to bude aktualizovat
2.) prostě hodnoty necháš staré a až je bude uživatel chtít, tak je aktualizuješ. Vždy si musíš uložit datum.

Tyto 2 mě napadly hned, ale jistojistě těch metod je více.

 
Nahoru Odpovědět
12.6.2014 20:17
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 2 zpráv z 2.