Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se Javy
Nauč se s námi víc. Využij 50% zdarma na e-learningové kurzy.
Avatar
Kamil
Člen
Avatar
Kamil:13.11.2013 22:25

Ahoj, potřebuji se vás zeptat na nahrání obrázku do databáze, mám tabulku a pro řádek pro obrázek jaký mám zvolit formát?

Potřebuji to z toho důvodu aby se mi tam ten obrázek nahrál a já ho pak v dalším souboru vytáhl.

Díky.

 
Odpovědět
13.11.2013 22:25
Avatar
Silvinios
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Kamil
Silvinios:13.11.2013 22:32

O jakou databázi jde?
Např. MySQL podporuje typ BLOB
http://dev.mysql.com/…en/blob.html

 
Nahoru Odpovědět
13.11.2013 22:32
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Kamil
Člen
Avatar
Odpovídá na Silvinios
Kamil:13.11.2013 22:35

MySQL

 
Nahoru Odpovědět
13.11.2013 22:35
Avatar
Kamil
Člen
Avatar
Odpovídá na Silvinios
Kamil:13.11.2013 22:49

Potřeboval bych z toho druhého souboru udělat náhled, bohužel to se mi nedaří.

 
Nahoru Odpovědět
13.11.2013 22:49
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.