Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET. Zároveň využij akci až 30 % zdarma při nákupu e-learningu - Více informací.
Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.
discount week 30
Avatar
Neaktivní uživatel:26.11.2013 20:38

Zdravím,

nově zkouším pro mě novou databázi SQLite. Dřív jsem pracoval v MySQL, ale v Djangu bych chtěl používat spíše SQLite. Chtěl bych se zeptat, jak vlastně funguje. (V Navicatu nemám možnost přidat jméno a heslo, někde jsem se dočetl, že nejsou třeba, takže jak se mám přihlásit? :D)

Díky předem. :)

Odpovědět
26.11.2013 20:38
Neaktivní uživatelský účet
Avatar
Kit
Tvůrce
Avatar
Odpovídá na Neaktivní uživatel
Kit:26.11.2013 20:42

Do SQLite se nijak nepřihlašuje. Nemá žádné zabezpečení přístupu. Soubor s databází se jen skryje před dosahem webového serveru tak, aby nešel přímo stáhnout. Doporučuji zapnout WAL.

Nahoru Odpovědět
26.11.2013 20:42
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Odpovídá na Kit
Neaktivní uživatel:26.11.2013 20:45

Ach tak. Tak jsem si to představoval. Tak zatím díky, budu se snažit to zmáknout. :)

Nahoru Odpovědět
26.11.2013 20:45
Neaktivní uživatelský účet
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.